Försäkring betalar reparation av iPhone

Jag förstår mig inte på försäkringsbolag – eller egentligen gör jag verkligen det. Dom vill tjäna maximalt med pengar och felet folk gör är att se dom som lite statliga inrättning som finns där för att hjälpa människor när det hänt något allvarligt. Men försäkringsbolag är ingen rättighet för mänskligheten – det är bolag till vilka man betalar premier varje månad för at inse när olyckan väl är framme att det finns så många kryphål från försäkringsbolagen att man ändå nästan aldrig får ut några pengar om man inte tar hög självrisk eller har extra dyra tilläggs försäkringar. Jag var med om en bilolycka nyligen och min mobil låg på sätet bredvid och flög in i framrutan vid krocken och blev mos. Fick jag en ny telefon – nej – fick en lista på mailen – laga iPhone, med 10 namn på företag som jag själv nu måste kontakta och betala. Vad är grejen med att jag försäkrar en telefon, den förstörs helt fullständigt och sen måste jag laga den jag har istället för att bara få en ny som jag har trott från början var det jag betalade för. Man blir så trött på försäkringsbolagen att man inte ens orkar tänka på problemen utan att man bara kontaktar firmorna eller helt enkelt köper en ny för att slippa tjafset.

No comments yet»

Your comment


HTML-Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>