Städning när man flyttar

När man ska flytta från sin lägenhet för att sedan flytta till en annan så vill man ju såklart att den lägenheten man ska flytta in i ska vara välstädad, men det är ägaren innan som ska stå för den städningen.

Så innan man flyttar så ska man beställa hemstäd till hemmet så att allt blir rent och fint och så att man slipper damm och smuts. För särskilt när man flyttar så uppkommer det jättemycket flytt damm som lägger sig i gömda vrår och på små lister, och att man då slipper städa det själv och kan anställa en städhjälp som gör det istället är såklart en otrolig lättnad för alla, till och med för städerskan för att hon eller han får ju då jobb, och jobb betyder pengar.

No comments yet»

Your comment


HTML-Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>