Smink har ett värde

Hur man använder sitt smink är lite samma sak som att visa för andra hur man är som person, sminkar man sig med mycket smink så betyder det att personen bryr sig mycket om hur man ser ut och då att utsidan är viktig. Någon annan kanske inte har något smink överhuvudtaget, den personen tycker inte att utsidan är lika viktig och väger då upp det med en trevlig personlighet istället. Dock måste man tänka på hur man vill bli uppfattad av andra, och därför bör man kanske passa sig för att använda för mycket smink i vardagliga sammanhang. Särskilt i sådana sammanhang där man träffar nya människor som man inte känner.

No comments yet»

Your comment


HTML-Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>