Ögonlocksoperation – en del av dig

När man ska genomgå en ögonlocksoperation för att an känner att rynkor tynger ner ögonlocken så måste man veta hur man vill ha det. Vad som ska bort och också vad den egentliga anledningen är. Att förstå ens önskningar inför en ögonlocksoperation, samt att väga in ens förväntan och medicinska förutsättningar är kirurgens jobb, och det ger er tillsammans möjligheten att nå det slutresultat som man längtat efter. Alla år en kirurg har jobbat med sådana här operationer med olika former av kirurgi har gett läkaren ovärderligt kunskap om vad en liten förändring kan ge för effekt på helheten. Vad som kan ändras och hur mycket, för att slutresultat skall bli lyckat.

No comments yet»

Your comment


HTML-Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>