Hårfibrer får håret att se tjockare ut

Idag finns det jättemånga olika skönhetsprodukter och medel som gör så att alla kan se bättre ut än vad vi gör naturligt. Vissa har det lite svårare än andra eftersom att ingen ser ut som någon annan, många lider av acne i ansiktet eller tunnhårighet på huvudet. Mot acne så finns det många välutvecklade krämer och tvålar som hjälper otroligt bra, och mot håravfall o tunnhårighet kommer det hela tiden nya produkter. En av de senaste produkterna man har framställt är hårfibrer som är ett sorts pulver man använder för att håret tillfälligt ska se tjockare ut än vad det egentligen är.

No comments yet»

Your comment


HTML-Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>